18.6.2012

Jännitys tiivistyy...

... ja huomenna se ehkä helpottaa, ts. muuttaa vain muotoaan eli jännittää vieläkin enemmän tai sitten jännittävä odotus muuttuu pettymykseksi. Mutta sellaista elämä on.

Odottavan aika on pitkä - Lumo kysyy, mitä me odotetaan...

Lumo söi tosiaan viikko sitten sunnuntaihin asti, ja vielä silloin sunnuntaina, ahnaasti, ja siihen se ahneus sitten loppuikin.. Viime viikko meni enemmän tai vähemmän kuppiin syleskellessä. Lenkillä söi heinää. Yritin miettiä ja kokeilin, että mikä neidille maistuisi. Murren lihaluu mix nyt ei ainakaan, keitetty broilerin jauheliha maistui, Hau Hau kalkkunariisi makkara maistui, kasvispuuro ei maistunut, broilerin rangat maistui, broilerin koivet maistui vaihtelevasti.. Lenkillä maistui namit, myös nappulat.. Loppuviikosta ruokahalu parani jonkun verran, tänään taas raaka poronliha kasvispuuro ja ab-jogurttilisuikkeineen koki hyljeksyntään. Desin verran imuroi nappuloita eteisen matolta. Keitetyn naudan paistin lihaliemi maittoi. On se vaikeaa.


Sadepäivän köllöttelyä parveekken sohvalla

Viime tiistaina mittasin huvikseni Lumon vyötärön, 50 cm. Tänään mittasin uudelleen, 52,5 cm. Oikein harmittaa, etten mitannut vyötäröä heti astutuksen jälkeen.. Noh, huomenna luottoeläinlääkärimme Tanja Eläinlääkäriaseman Käpälämäessä saa suuren kunnian ajella Lumon  masukarvat ja ultrata.. Ensi yö voi mennä pyöriessä, niin meni vähän viime yökin.


Neliviikkois massu - viidettä viedään
On ne nisät vähän turvoksissa... Ja punoittavat..

Sunnuntai chillailija nautiskelee