19.6.2012

Jännitys jatkuu...

... sillä Lumo on tukevasti tiine! 

Viidennen viikon sivuprofiili...
"Anteeksi, mutta siis kuvaaksä mun mahaa?!
Aamusella ajeltiin Lumon kanssa tiineysultraan Munkkivuoren Käpälämäkeen. Eläinlääkärimme Tanja säästeli Lumon masukarvat, joten ihan koko totuutta ei saatu selvyyteen. Tosin ultraääni on menetelmä tiineyden toteamisen, ei niinkään menetelmä pentumäärän selvittämiseen. Ei tarvinnut laittaa kuin ultra kiinni masuun, niin Tanja totesi Lumon olevan tiine. Ainakin neljän pienen lappalaisen alun pienet sydämet siellä hyvin sykki.

Eläinlääkäri totesi omien arvioidensa menevän yleensä alakanttiin, joten veikkaus on neljästä seitsemään, kahdeksaan pentua.. Aika näyttää monta sieltä sitten tulee. Olo on huojentunut, ensimmäinen jännitysetappi selätetty. Jännitys kuitenkin jatku seuraavat neljä ja puoli viikkoa. Heinäkuun 22. päivän tietämillä on h-hetki. Toivon maailmaan hyvän jakauman pieniä Lumoja ja Leevejä. 

Kerjuu...
"Anna jo!"
Tässä vaiheessa saanen jo esittää suurimmat kiitokset Leevin emännälle Ainolle ja Leevin toiselle omistajlle Kajaskiven kennelin Nooralle, että mahdollistitte tämän yhdistelmän alulle saattamisen. Lisäksi suuret kiitokset Piiparipojan Hennille ja Villi-Joikhun Anskulle tuesta ja neuvoista. Yhteinen kiitos teille kokeneemmille konkareille kärsivällisyydestä. Neuvoja ja tukea tulen varmasti vielä tarvitsemaan.

Eilen Mellu nappasi muutaman kuvan odottavasta äidistä. Eilen oli ensimmäisestä astutuksesta 29 vrk, toisesta 27 vrk. Jäljellä tänään 33 vrk.(Ehkä ne kuvat olis pitäny ottaa selästä ja ylhäältä päin...)