24.7.2012

Puntarista hyvää päivää ja Bio Sensor

Lumon viisikko kasvaa silmissä. Pennut ovat tänään neljä päiväisiä. Painot ovat nousseet kaikilla mukavasti. Joukon tirriäinenkin, riistatyttö pamautti eilen 300 gramman rajan rikki.  
Lumon ja Leevin parkkiviisikko vuorokauden ikäisenä
Puntarilukemia
Sanoisin, että herkkä digitaalivaaka ei ole se optimaalein punnitusväline, joten alan päivä päivältä, kyllä nää on kuitenkin "jo" neljä vuorokautta vanhoja, olemaan sitä mieltä, että punnitsemani painot ovat suuntaa-antavia.
Pennut puntarissa - painon kehitys
Bio Sensor 
Aloitin eilen pennuille, kolmen vuorokauden ikäisenä, Bio Sensor-ohjelman. Bio Sensor on alunperin kehitetty Yhdysvaltojen armeijan sotakoirien suorituskyvyn parantamiseen. Siviilien keskuudessa Bio Sensor-ohjelmaa on markkinoitu Super Dog-nimellä.
Bio Sensorin teho perustuu koiranpennun hermoston nopeaan kehitykseen 3 - 16 vuorokauden ikäisenä. Ohjelmassa pentua altistetaan hyvin lyhyitä aikoija sellaisiin asioihin, joita se ei pentulaatikossa ollessaan muuten kohtaisi. Bio Sensorin tulisi edesauttaa pennun hermoston kehitystä ja parantaa stressinsietokykyä. Lisäksi ohjelman on todettu parantavan koiran oppimiskykyä, sydämen lyöntitehoa ja vähentävän sairastumisriskiä. 
Nähtäväksi jää lunastaako Bio Sensor Naavisemon super koira lupaukset..
Parkkiviisikko neljä vuorokautta
Pikkuparkkipoika nautti maitobaarin antimista (2 vrk)